kan best kalo henpon ade RECYCLE BIN..hahahaha

Greeting 1 Malaysia...

mse aku tngh potong kuku kt dpn pntu blik aku, mmbr aku pn kuar nk g ambk mknn yg die dh tmpah kt 'Dining Hall'..
TINA : aku g dlu ye..aku x bwk fon tau..
AKU :  ok..
tetbe otak aku yg sengal ni tringat kt NOKIA E5 mmbr aku 2.. cell2 dlm otak aku pn saling brhubung n tibe3 aku trpikir kalo la fon ade RECYCLE BIN kn bestttttttt...hehehehe

Nokia E5

plus bin...hehehe


kalo henpon ade RECYCLE BIN :
1. blh restore msg2 yg dh trpadam
2. blh restore lagu2 yg dh trpadam
3. blh restore gmbr2 yg dh trpadam
4. senang kata blh restore la sume2 yg trpadam =))

tp kn, sape yg nk cipta henpon cm 2????
sumber : google =) 

8 comments:

Pendamba Mawar said...

ada klebihan n kekuangan law gitu..hehe.. satu kita ley restoe law kita tersalh delete
2 orang lain dapat ceroboh maklumat law jtuh kt tgn yang salah

cik mate sepet said...

btol3..mybe sbb 2 kot fon x dek bin kot..hhehehe

Pendamba Mawar said...

satu lagi pendapat saya..jika recycle bin diwujudkan faktor kapasiti mnjadi masalah..byk makan space tu..:)

cik mate sepet said...

btol gak..hahaha

Bro Azqar said...

saye ada cadangan cikgu!! .. ape kate delate je ape2 yg xnk pkai recycle bin lappy atau PC. hehehhehe... nak masuk la blik hehee

cik mate sepet said...

hahahha,,mne blh cm 2 =)

syarifahsidrus said...

first time dengar orang nak ada recycle bin kat fon..hee

cik mate sepet said...

hahaha,,otak sye ni mmg ske pk yg pelik2..hahaha