Shaheizy Sam Nak Kawen! Part 1

Greeting 1 Malaysia...
haaaa...gempak tak tajuk entry aku ni??? rasenye kalo jenis org yang suke gosip2 ni memang dah terjah kot..berbalik semula pasal cite Shaheizy Sam ni ok!! kalo korang sume nak tau memang betol pn sume ni..aku rase bertuah sebab aku la orang pertama yang dapat tau pasal berita gempak ni..korang yg hardfan Shaheizy Sam jangan jeles tau..hahahaha [ketawa riak]
Arghhhhh!!! nape aku ni suke membebel sangat hah??? korang pun mesti tak sabar2 nak tau ngan sape si Shaheizy Sam ni nak nikah kan?? kan kan kan?? takpe2,,bawok2 la bertendang, bersiku , berdendam dan bermacam2 'ber' lagi ok!!
Aku dapat tau yang mamat ni nak nikah ngan budak UiTM..dorng ni baru je kenal2 kot..tapi Shaheizy Sam tak kisah pun sebab die lagi suke bercinta selepas nikah..baru la romantik katenye [hahahaha]..whateva la Sam oi...yang penting hang yang nak hidup kan??
Perempuan yang bakal dinikahkan ngan Sam ni umo die baru 21 tahun..belajo pun tak abis lagi tapi dah nak abis pun..ni dah final year die..dorang ni penah kuar same2 mase nak cari cincin ngan barang2 persiapan..mase tu Sam imposter diri die abis2 takut ade org nampak..nanti kecoh pulak 1 Malaysia..dorng ni bukan x nak sape2 tau cume dorang takut kalo tak jadi malu plak macam kes MIA [My Incik Apek] tu..sorry ye Elia..ni cume contoh je.. :)
Aduhhhhh!!! merepek lagi aku ni..bile nak tengok gambar bakal isteri Sam ni?? kalo korang nak tengok korang kene sabo tau..sebab panjang sangat kalo nak dicitekan dalam satu entry je..kalo nak tau cite selanjutnye boleh la korang follow up story pasal ni kat blog aku ni tau..
Lelaki idaman malaya ni..

jangan lupe nantikan sambungan tau..
~live your life of serenity nit regret~

3 comments:

alif haris said...

ouh sy pn laki idaman malaya .. har har har :D
gurau je

Pendamba Mawar said...

wah tumulak sudah mau khwin..haha

cik mate sepet said...

jgn lupe tnggu smbungan tau...hehehe