Biadap!

Greeting 1 Malaysia...

Sume orang asyik cite pasal raye je [bosan r cam ni..!]..meh aku cite yang something yang AWESOME! AMAZE! FANTASTIC! & MARVELOUS! 

Citenye cam ni :
Once upon a time, there lived a princess named Lulu Lala.  She has suffers insomnia.  Every night she does not sleep.  She will only sleeping after the dawn.  One night.....[dah3..tak payah nak karut marut ngan omputih ko tu..tau la kempunan nak ambik TESL..hahahaha]
Citenye sebenar cam ni :
Aku dah lame tak online gune ym [yahoo messenger] ni..tetibe semalam gatal tangan nak bukak ym tu..aku kalo bukak ym mesti nak join chat room..aku pun join la chat room pahang..so ramai la yg pm aku..tetibe ade sorang makhluk ni pm aku gak.mule2 elok la bile dah lame2 die ni jadi len macam..mule2 ku layan dulu sebab aku nak kenekan die..
Nah tengok ni..ayat2 tu memang print screen n no editing kecuali yang aku tambah tu.. (",)


pastu aku tanye die ade adik beradik pompuan ke, mak ke, makcik2 ke..die pun tanye aku nape so aku pun jawab la ape yang sepatutnye..


Nah! hambek kau..terus senyap ko..baru ko kenal sape aku ye..ingat aku ni nak sangat layan kepala senget ko tu..dasar lelaki bangsat! bodoh! sialan! [dah wat aku marah n maki2 plak] ishhhhhhhhh!

p/s : AAK! = Ade Aku Kesah!

10 comments:

iedalif said...

great !! ^^ mmg padan muke itu orang..hahaha..

Miss Yaya said...

setuju.. spe sroh gatal sgt... mmg ptot pown kne cmtu.. aritu pown sy jmpe mmt cmni.. blues tol kple otk dorg kan? ish2...

JalalRet said...

hahaha...tindakan yang bijak...i follow u blog...follow my blog k

Cik Domo said...

wah...hahahaha...padan muka..keh3x

! ALF ❤ ! said...

HAHA :)

farah said...

haha.<3

hanna.dotter said...

biadap gile!
folow ur blog.
Folow me tooo nanti!

Ku Azhar said...

terbaek!!! larik!! :p

shortberry said...

huhuhuhu nak ikot cara akak laaaaa

M Firdaus Mohd said...

membahayakan betul, tapi cara kamu kenakan dia balik macam.. err, tak sangka.